Alla inlägg den 10 februari 2014

Av Hans Engström - 10 februari 2014 15:20

       

Av Hans Engström - 10 februari 2014 14:49

Efter en hel dags resande är vi äntligen framme i Khao Lak. Resan började kl 9.00 imorse då vi lämnade Koh Muuk med longtailbåt. Mitt ute på havet fick vi äntra färjan som skulle ta oss vidare till Koh Lanta. Efter färjbyte på Koh Krafan gick slutade motorn funka, men det löste kaptenen genom att själv dyka ner i vattnet och fixa den. Något försenade kom vi sen till Old Town på Koh Lanta, där en "buss" med naturlig air condition (lastbil med öppet flak) tog alla 22 personer till Saladan. Vi var rätt lugna för vi hade en halvtimme till godo innan speedboaten skulle avgå. Så vi tog ut lite pengar och hade tänkt hinna äta lunch, men när vi visade upp våra biljetter blev det full fart på personalen. De sprang längst ut på piren och skrek och viftade tillbaka eb speedboat som just lämnat piren, 30 minuter innan avgångstid!!!

nåväl, vi hann ju med båten men det var ett annat bolag än vi hade köpt biljetten av. Det hela slutade i alla fall med att vi kom till Phuket en timme tidigare än beräknat.

sen blev det 2 Tim taxiresa till Loft Villa Garden i Ban Sak ( strax norr om Kao Lak) . Stället är så litet att vi inte höll  att hitta fram ! Men vilken fantastisk lien resort; 8 bungalows kring en skön pool och allt är toppklass!! Och ägaren är mycket vänlig oc trevlig! Ha lånade oss en av sina vespor och visade oss vägen till Happy Beach Resurang helt ute på vischan nere vid havet. Där mötte ägaren med två grisar oc fem hundar!!! Och det vara bara vi på restaurangen så vi fick toppklass service! Och vilken Thaimat- har aldrig ätit godare friterade bananer och annans med vaniljglass!

Sen eskorterade sonen i huset oss hem och då blev det bad i poolen under stjärnorna och nästan fullmåne!! 

En perfekt avslutning på en spännande och händelserik dag,, och i morgon åker vi och snorklar vid Similin Island!!

Good night!!!


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Snart dags att bada i Thailands varma vatten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards